Carelabel by DORTEX

Kvalitativa etiketter för professionell textilmärkning

Hur tar jag hand om den? Var gjordes den? Vad är den gjord av? Du kan enkelt besvara dessa viktiga frågor genom en professionell etikett för textilier. Samtidigt uppfyller du de lagkrav som finns för textilmärkning.

Ladda bara upp din logotyp - eller använd textrutorna i redigeringsverktyget för att fylla i information om dig själv och kompositionen i dina textilier i regel med de lagar som finns för märkning. Du kan välja mellan alla skötselikoner från lagordningen. Alla tvättrådssymboler kommer sätt automatiskt i en bestämd ordning. Om du väljer att använda tvättrådssymboler måste alla fem kategorier användas (tvättas, blekas, torkas, strykas och kemtvätt). Välj de symboler som passar bäst för dina textilier. Ladda upp din logo i kofiguratorn. Har du redan dina etiketter med tvättrådssymboler som en färdig fil? Inget problem – ladda bara upp dem i kofiguratorn och beställ!

Vi erbjuder dig skötseletiketter i flera hållbara kvaliteter att välja mellan. De tryckta professionella skötseletiketterna av återvunnen polyestersatin (rPET) är särskilt slitstarka, ljuståliga, tål nötning, tvättbara upp till 60° C och certifierat fria från skadliga ämnen enligt DIN EN 71-3. Kanterna är mjukt vävda och förseglade så de inte fransar sig. Du kan enkelt själv designa dem online och beställa direkt. Vi erbjuder så liten beställning som 1 st. Tryckta tvättrådsetiketter av ekologisk bomull kännetecknas av materialets hållbarhet. Vi trycker din personliga design enfärgat på naturfärgad ekologisk bomull. Kan beställas från 20 stycken och vi levererar dem som ett band som du klipper själv. För att förhindra att kanterna fransar sig är det allra bäst att sy in dem i sömmen. Du hittar detaljerad information om de olika produkterna längst ner på sidan och under FAQ.

Redigeringsverktyg

Professionella tvättrådsetiketter - skillnaderna

Tvättrådsetiketter Basic

Tvättråds­etiketter Basic

Vi trycker din tvättrådsetikett i svart på vit mjuk satin, gjord av 100 % återvunnen polyester (rPET) i standardkvalitet. Etikettens bredd är alltid 35 mm, höjden beror på din beställning. Det form hållande rPET materialet är behagligt mjukt och snällt mot huden. Tvättrådsetikett Basic klipps med en speciell ultraljudsprocess. Detta medför att etiketterna inte får mjuka kanter. Våra tvättrådsetiketter Basic är godkända för tillverkning av barnleksaker i enlighet med EN 71-3.

Tvättrådsetiketter Cotton

Tvättråds­etiketter Cotton

De här hållbara tvättmärkena är vävda av ofärgat certifierat ekologiskt bomullsgarn och lämpar sig för tillverkning av barnleksaker enligt EN 71-3. Vi trycker din design enfärgat med hög kontrast. Etikettens bredd är alltid 35 mm, höjden beror på produktionsprocessen. Långsidorna är på de ekologiska etiketterna är vävda. Vi levererar dem som ett band som du klipper själv. Eftersom bomull inte kan förseglas, är det bäst att sy in dem i sömmen så din inte fransar sig.

Tvättrådsetiketter Color

Tvättråds­etiketter Color

Föredrar du kanske en färgglad och elegantare etikett? Välj då istället vår tvättrådsetikett i färg. Vi trycker vårt satinband tillverkat av 100 % återvunnen polyester (rPET) i regnbågens alla färger, helt enligt dina önskemål. Tvättrådsetikett Color klipps med en speciell ultraljudsprocess. Detta medför att etiketterna inte får mjuka kanter. Våra tvättrådsetiketter Color är godkända för tillverkning av barnleksaker i enlighet med EN 71-3. Vilken storlek behöver du? Du bestämmer själv höjden på din tvättrådsetiketter i färg genom att skriva in din text, bredden är alltid 35 mm.

Ingen inspiration? Använd våra designmallar!

Professionella tvättrådsetiketter av ekologisk bomull

Professionella tvättrådsetiketter av ekologisk bomull

Professionell tvättetikett med tvättsymboler av 100 % ekologisk bomull

Tvättrådsetikett av återvunnen polyester (rPET)

Tvättrådsetikett av återvunnen polyester (rPET)

Svart tryck på polyestersatin (rPET) med mjuka, förseglade kanter – sys fast