konfigurera nu

Skapa etiketter och klistermärken med egen design

Vill du snabbt och enkelt märka dina saker med etiketter, designa en egen bildekal eller beställa etiketter till hushållet? Då har du hamnat rätt. Och det är lika enkelt att beställa namnetiketter för barnens tillhörigheter, adressklisterlappar och statement-stickers.

Hur designar jag mina egna stickers?

I vår konfigurator för etiketter kan du låta kreativiteten flöda. Välj en färdig form eller ladda upp en egen. Sedan kan du börja designa! Vi har många olika motiv, texter och typsnitt som du kan använda dig av. För att ge våra kunder det lilla extra har vi dessutom skapat en möjlighet att beställa klistermärken med utskurna motiv. Klistermärken med utsnitt? Var hittar man det annars?

Hur länge håller mina egendesignade etiketter?

För att du ska ha lång glädje av dina egendesignade klistermärken ska du se till att välja rätt material för den avsedda användningen. Vid behov kan du beställa dina klistermärken med en lämplig finish av matt eller glansigt skyddslack.

konfigurera nu
Klistermärken med logga

Klistermärken med logga

Bygg ditt varumärke och gör ett professionellt intryck. Skapa dina egna klistermärken med logga eller ett foto. Den perfekta lösningen för dina försändelser.

  • permanent vidhäftning
  • valfri design
  • olika storlekar
  • många material
Pappersetiketter

Pappersetiketter

Designa dina egna pappersetiketter med till exempel färgglada motiv och texter. Det är ett perfekt alternativ för namnetiketter, adressetiketter, produktetiketter och statement-stickers.

  • permanent vidhäftning
  • valfri design
  • olika storlekar
  • FSC®-certifierat papper

Vilket papper eller vilken folie ska jag välja till mina etiketter?

Dina etiketter ska såklart se bra ut, kännas bra och passa för sitt syfte. Därför är materialet lika viktigt som designen. Här är ett par exempel: Vitt papper ser rent och prydligt ut och passar bra som bland annat produktetiketter och adressetiketter – precis som återvunnet papper och kraftpapper. För etiketter som ska användas på flaskor och burkar i glas rekommenderar vi också gräddvitt strukturpapper. Etiketter i genomskinlig folie passar särskilt bra när underlaget blir en del av designen eller som fönsterklistermärken.

Tål mina egendesignade etiketter vatten, värme och kyla?

Du hittar all information om materialens olika egenskaper i översikten i etikettkonfiguratorn. Se till att du väljer ett material som uppfyller dina behov.

Kan ni trycka etiketter åt mig med en egendesignad form, egen logga eller helt egen design?

Inga problem! Under menyn "Form" i konfiguratorn kan du enkelt ladda upp en fil med din egendesignade form. Filen med din design eller logga laddar du upp med hjälp av uppladdningsknappen som du hittar i konfiguratorn bland våra motiv och utsnitt.

När du är nöjd med din design kan du enkelt skicka i väg beställningen så tar vi hand om resten! Vi använder bara kvalitetsmaterial och den senaste trycktekniken för att säkerställa att dina klistermärken och etiketter motsvarar högsta kvalitet.

Detta kan också intressera dig

Presentkort

Presentkort

Personliga presentkort på DORTEX etiketter – en perfekt present till kreativa födelsedagsbarn.

Personliga presentband

Personliga presentband

Designa ditt eget presentband. De kan tvättas i upp till 60° C, är ljusäkta och slitstarka – perfekta att fästa på handgjorda föremål.

Professionell märkning

Professionell märkning

Som företagare vill du kunna ge dina kunder relevant information! Här hittar du allt du behöver – oavsett om det är 1 eller 10 000 etiketter.

Färgset

Färgset

Ha alltid en etikett som matchar dina tyger genom att beställa etiketter i harmoniska färgset.