Nyheter

Oändliga användningsområden: egendesignade transfertryck

2024-03-27
Oändliga användningsområden: egendesignade transfertryck

Du behöver inte vara utbildad grafisk designer för att designa egna transfertryck!

Skapa din egen design med vår konfigurator

I vår konfigurator kan du skapa en design som är lika unik och individuell som du själv – oavsett om du ska designa t-shirtar för en möhippa, vill piffa upp din tygpåse eller pryda klädesplagg med din logga. Alla kan enkelt skapa en proffsig design för transfertryck i vår intuitiva konfigurator. Du kan skapa en helt ny design med våra motiv, texter och designelement eller ladda upp en färdig design eller din logga. Vi erbjuder också ett ständigt växande utbud av designmallar.

Hur stort ska ditt DTF-transfertryck vara? Från 10 x 10 mm till DIN A3+ (340 x 420 mm) är allt möjligt!

Tysk kvalitet

Vi trycker din design i högsta kvalitet på DTF-transferpapper i vår fabrik i Tyskland. De mjuka trycken har intensiva färger som tål maskintvätt och till och med strålar på mörka tyger. För att uppnå detta trycks en vit bas under för ditt motiv.

Även om du beställer stora mängder transfertryck levereras vartenda ark separat skuret.

När det är dags att stryka på trycket fungerar det allra bäst en transferpress men det går också bra att använda ett vanligt strykjärn om du följer våra instruktioner.

Klicka dig till eventområdet

2024-03-13
Klicka dig till eventområdet

Goda nyheter! Nu kan du enkelt hitta alla DORTEX-produkter för evenemang i vårt nya eventområde.

Utöver olika varianter av myVIPs eventarmband och halsremmar som du kan designa hur du vill hittar du också tips som gör ditt evenemang extra lyckat. Vad säg till exempel om namnskyltar eller visitkort i metall?

Personlig och proffsig design även utan grafiker

Med vår konfigurator har du tillgång till ett växande utbud av designmallar. Du kan enkelt ladda upp din logga och använda den i designen efter önskemål. Självklart kan du också ladda upp en färdig design.

De korta leveranssträckorna är inte bara miljövänliga utan gör dessutom att leveransen går snabbt. Om du har extra bråttom att få din beställning kan så gott som alla produkter också expresstillverkas mot en extra avgift.

UV-party, bröllop eller mässa

Rätt inspiration oavsett evenemang? Det jobbar vi på. Klicka dig runt i våra olika eventområden. Hittar du inte det du söker? Kika förbi regelbundet, vi utökar hela tiden vårt utbud!

Små upplagor och tysktillverkad kvalitet

Alla våra produkter kan beställas i små och stora upplagor och vi tillverkar dem enligt högsta kvalitetskrav i vår egen fabrik i Tyskland.

Evenemangarmband och halsremmar för UV-ljus

2024-02-23
Evenemangarmband och halsremmar för UV-ljus

Planerar du ett evenemang med UV-ljus? Letar du efter det där lilla extra?

Låt kreativiteten flöda

Då är våra myVIPS-evenemangsarmband (UV) och halsremmar (UV) i självlysande färger rätt för dig. Du kan antingen skapa en egen design i vår användarvänliga konfigurator eller ladda upp en helt färdig design. Oavsett vilket kommer de att bli riktiga unikat. Beställningsmängden och färgerna väljer du själv efter dina specifika behov.

Tysk kvalitet

I vår konfigurator kan du välja en sluten variant med en karbinhake eller en öppen variant med två karbinhakar. Det högkvalitativa satinbandet tillverkar vi av återvunnen polyester. Banden är 20 mm breda och 90 cm långa, plus sömmarna som karbinhakarna är fästa i.

Båda produkterna är ljusäkta och slitstarka samt tål tvätt i upp till 60 ° C. För gästerna blir de en fin souvenir från ett lyckat evenemang.

Snabb tillverkning

Eftersom vår tillverkning sker i Tyskland behöver du inte vänta länge på att din beställning ska bli klar. Om du behöver dem ännu snabbare kan du beställa expresstillverkning så att de kommer fram i tid.

Nyhet: PrinTex – tygetiketter med tryck

2023-12-11
Nyhet: PrinTex – tygetiketter med tryck

Vill du designa tygetiketter med en eller två textrader och ett fint motiv?

Då är PrinTex rätt produkt för dig!

 • Busenkelt att designa
 • snabb tillverkning
 • fin tygstruktur med tvåskaftsbindning
 • fast storlek (15 x 65 mm)
 • förslutna kanter, kan sys på utan att vikas
 • av 100 % återvunnen polyestergarn.

TRYCKTA ETIKETTER AV EKOLOGISK BOMULL

2023-11-20
TRYCKTA ETIKETTER AV EKOLOGISK BOMULL

Nu kan du också få tryckta bomullsetiketter av certifierat ekologisk bomull. Dessa individuellt designade tygetiketter av certifierat ekologiskt bomullsgarn uppfyller kraven för EN 71-3 vilket betyder att de kan användas för tillverkning av barnleksaker.

Självklart har du helt fria tyglar när det kommer till designen, precis som vanligt när du beställer från DORTEX. Välj bland våra färdiga typsnitt och motiv eller ladda upp din färdiga design eller logga. Låter det intressant? Vi tillverkar dina tryckta bomullsetiketter från bara 20 styck. 

Nya priser för Cottonera Classic och Satinera

2023-09-08
Nya priser för Cottonera Classic och Satinera

Tyvärr drabbas även vi av prisökningar. Sedan en tid tillbaka har vi fått betala högre priser för inköp av material till produktionen av era etiketter.

Från och med den 15 september 2023 gäller nya priser för Cottonera Classic etiketter och Satinera etiketter och färgband.

Bästa kvalitet och en omsorgsfull behandling av natur och miljö förblir våra principer. Det kan du lita på!

Veganskt kaktusläder för dina etiketter

2023-03-08
Veganskt kaktusläder för dina etiketter

Detta hittar du bara hos oss – etiketter av veganskt kaktusläder!

Detta innovativa växtbaserade läder används redan i viss utsträckning för till exempel sitsar och läderaccessoarer. Och nu har vi optimerat det specifikt för användningen som lasergraverade etiketter. På det veganska lädret av fikonkaktus framhävs fina linjer, motiv och typsnitt i din design särskilt väl.
Upptäck mer om det nya kaktuslädret i vår webbutik eller prova att använda det med din design direkt i konfiguratorn.

Fikonkaktusen, Opuntia ficus-indica, är en anspråkslös växt som varken behöver bevattning eller gödsel.

För att tillverka kaktuslädret skördas kaktusbladen. De skärs sedan i mindre bitar som läggs att torka i solen. Bladen växer ut igen så en och samma planta kan användas i odlingen i upp till åtta år. I Mexiko äter man också fikonkaktus som en grönsak och frukten är populär även hos oss i Europa. Eftersom de växer i stora mängder i torra områden konkurrerar de inte med andra odlingar för till exempel livsmedel.

Rostfritt stål med titanbeläggning i olika varianter

2023-02-15
Rostfritt stål med titanbeläggning i olika varianter

De är inte bara riktigt snygga utan dessutom mångsidiga! Våra nya etiketter i rostfritt stål kommer i stilfulla metallfärger med kontrastfull gravering av din design. De drar blickarna till sig som etikett med din logga på väskor och accessoarer, som elegant namnskylt som ingen kan missa eller som hänge för allt som är dig kärt. Vi tillverkar dem individuellt åt dig i alla önskade former – som alltid i Tyskland och med en stor dos kärlek!

Den slitstarka titanbeläggningen ger inte bara snygga färger på den graverade framsidan utan förebygger också att etiketten snabbt repas.

Vävda etiketter – nu i färgset!

2023-01-27
Vävda etiketter – nu i färgset!

Är din design färdig men du är inte helt säker på vilka färger du vill ha?

Du kanske också är en person som länge grubblar över vilken färgkombination som är rätt för dina etiketter? Vi hjälper dig med färgvalet för dina vävda Novinera- och Cottonera Classic-etiketter. Med våra färgset får du en fina färgkombinationer som hör till samma övergripande kulörtema.

Fem färgkombinationer – en design – ett pris

Det blir inte enklare än så här: Designa dina vävda etiketter i konfiguratorn för Novinera eller Cottonera Classic och välj ett av våra fem färgset.

Spana in våra färgteman Classic Light, Lollipop, Jeans och Naturfärger – och välj själv vilket som passar bäst för din smak och vad etiketterna ska användas till. Se efter vilka färgteman som hör till Novinera och vilka du kan välja för våra bomullsetiketter.

Vårt tips: Aubergine på laxrosa

2022-11-18
Vårt tips: Aubergine på laxrosa

Blev du sugen? Aubergine på laxrosa är en av de många färgkombinationerna för vår senaste nyhet – de vävda etiketterna Novinera®. Hållbara garner i 30 färger som guld, silver, koppar, mintblå, aqua och många fler.

Knalliga neonfärger

Helt i neon eller tillsammans med andra text- eller bakgrundsfärger – vi kan inte få nog av våra nya, vävda etiketter Novinera® i neonfärgerna gul, orange, grön och rosa. Dessa starka färger kommer direkt från färgeriet tillsammans med resten av de nya nyanserna.

Harmoniska set

Nu kan du beställa din design som ett set i fem eleganta färgkombinationer. Vackert glänsande guld och silver på svart bakgrund som kompletteras av vitt och grått. Du får 10 vävda Novinera-etiketter i varje färgkombination när du beställer etikettsetet "Classic".

Nya designer-etikettset från Unikati

2022-08-09
Nya designer-etikettset från Unikati

Vår kategori 2Go har fått tillskott! Nu erbjuder vi färdigdesignade etikettset från Unikati.

Vill du sy en egen väska? Ta en titt hos Unikati! Där hittar du passande mönster för alla svårighetsnivåer.

Hon har dessutom designat ett par 2Go-set för Dortex som passar perfekt till hennes mönster. Seten kommer med olika designer och i olika material – det finns något för varje smak.

Vill du hellre designa etiketterna själv? Spana då in alla designmöjligheter för egna etiketter.

Prishöjning från 1 mars 2022

2022-02-11
Prishöjning från 1 mars 2022

Kostnaderna ökar, våra principer består

Bomull, läder, konstläder, trä, rostfritt stål – listan över materialen vi använder inom vår tillverkning är lång. Vi är noggranna med att bara köpa in hållbara material av hög kvalitet. Sedan tillkommer kostnader för energi, facility management, skatter och avgifter med mera. Inom de senaste månaderna har nästintill alla våra leverantörer höjt sina priser eller meddelat om kommande prishöjningar.

"Man har alltid ett val" (tyskt ordspråk)

Vad har vi för valmöjligheter? Att sänka våra krav och mål?

Att kompromissa med kvaliteten på våra produkter, antalet servicemedarbetare och deras kompetenser eller vårt mål att bli klimatneutrala? Många av våra konkurrenter har sin tillverkning i Asien där de betalar lägre avgifter och försvinnande små löner.

Är det ett alternativ för oss?

Just de här sakerna är extra viktiga för oss och har varit det sedan företaget grundades år 1986. Som familjeföretag tänker vi alltid på kommande generationer. Och det vill vi inte ändra på!

Alla produkter i vår webbshop kommer att bli lite dyrare från den 1 mars 2022. Samtidigt kommer vi att se över våra leveransalternativ. Vi förhandlar för närvarande med flera leveransföretag för att hitta rättvisa lösningar.

Vi hoppas att du förstår.

Man kan alltid grilla – våra nya statement-etiketter 2go

2022-02-01
Man kan alltid grilla – våra nya statement-etiketter 2go

För att grilla behöver man en bra grill, omsorgsfullt förberedda livsmedel och naturligtvis ett snyggt grillförkläde. Oavsett om du köper ditt förkläde eller syr det själv kan du göra det till något alldeles speciellt med hjälp av en statement-etikett.

Bland våra designeretiketter med populära motiv hittar du flera färdigdesignade etikettset från serien ”Grilla”, designad av Frauke Friboes.

Varje set innehåller två stora etiketter (9 x 9 cm) med olika motiv och åtta rustika skruvnitar för matchande applicering.

Vill du hellre designa en egen statement-etikett? Då laddar du helt enkelt upp din design i vår konfigurator för läderetiketter, väljer önskad storlek och material – och lägger den i varukorgen.

Fortfarande ingen julklapp?

2021-12-22
Fortfarande ingen julklapp?

Ge bara ett presentkupong för enskilda etiketter!

I konfiguratorn kan du välja mellan flera olika mönster och anpassa kupongen med din egen text eller ditt eget foto. Om du vill kan du få kupongen direkt till din inkorg via e-post.

Det kan inte gå snabbare!

Vi önskar dig och dina nära och kära en trevlig jul och en lyckad start på 2022! Håll dig frisk och kreativ!

Förfina dina hängen och hangtags med ett färgglatt satinband

2021-08-30
Förfina dina hängen och hangtags med ett färgglatt satinband

Det beror på detaljerna! Du kan fästa dina kärleksfullt designade hängen och hängtags på ett färgstarkt och iögonfallande sätt med våra nya satinband och t.ex en säkerhetsnål. Du hittar dem som tillbehör till våra hantags i konfiguratorn. Välj bland 11 olika färger och lägg direkt i kundvagnen.

Banden levereras i 3 m längder och räcker till ca 12-15 hänglappar.

Satinbandet kompletterar det redan befintliga sortimentet av snören, kedjor och övriga tillbehör och som alla våra produkter tillverkas de i Tyskland.

Helgrabatt: 15% på tvättrådsetiketter i ekologisk bomull

2021-06-17
Helgrabatt: 15% på tvättrådsetiketter i ekologisk bomull

Från fredag 2021-06-18 till söndag 2021-06-20 får du 15% rabatt* på våra tvättrådsetiketter i ekologisk bomull i vår webshop.

Vi levererar dina ekologiska bomullsetiketter i rullar om 35 mm och från 20 stycken. Du klipper enkelt etiketten efter behov. Eftersom bomull inte kan förseglas kommer kanterna att fransa sig och du bör därför vika in ändarna eller sy in dem i en söm.

Tips: Använd en taggsax av hög kvalitet – du hittar dem på vår i vår webshop.

Klicka här för att komma direkt till våra professionella tvättrådsetiketter

*Rabatten gäller endast för beställningar av professionella tvättrådsetiketter COTTON och som beställs via vår webshop mellan fredag 2021-06-18, 0:00 och söndag 2021-06-20 23:59

Nyhet: Personliga tvättrådsetiketter av ekologisk bomull

2021-05-26
Nyhet: Personliga tvättrådsetiketter av ekologisk bomull

Bara det bästa direkt mot huden!

Våra tvättrådsetiketter finns nu i tre olika hållbara material:

 • Basic: Vi trycker din egen design i svart på vitt mjukt satinband, tillverkad av återvunnen polyester (rPET). Tvättrådsetiketterna skärs med en speciell ultraljudsprocess, vilket gör kanterna mycket mjuka och att de inte fransar sig.
 • Cotton: För dina hållbara projekt, välj tvättrådsetiketter tillverkade av ofärgad ekologisk bomull. Denna variant är bästa att sy fast i en söm eller att vika in kanterna för att de inte skall fransa sig. Detta på grund av att ändarna på bomullsetiketter är inte möjligt att försegla.
 • Color: Tvättrådsetiketter i färg är eleganta, färgglada och väldigt slitstarka. Vi trycker det högkvalitativa satinbanden av återvunnen polyester (rPRT) i regnbågens alla färger, helt enligt dina önskemål.

Ta en titt

Enkelt att designa och beställa direkt online:

Ladda upp din logotyp – eller använd dig av textfälten i konfiguratorn för att skriva information om t.ex sammansättningen av textilier och övrig viktig information som behövs på din tvättrådsetikett. Du kan även ladda upp en fil med komplett design. Kontrollera i förhandsgranskningen att etiketten ser ut som du tänkt dig och beställ direkt.

7-9 maj 2021 erbjuder vi 10% rabatt på våra presentkort

2021-05-06
7-9 maj 2021 erbjuder vi 10% rabatt på våra presentkort

Ge bort ett presentkort på personliga etiketter eller passa på att köpa ett till dig själv

Läderetiketter i form av ett hjärta, vävda bomullsetiketter eller varför inte färgglada satinetiketter? Ge bort ett presentkort och allt är möjligt! En etikett med ditt eget namn eller ett personligt satinband som gör dina egentillverkade presenter ännu mer unika.

Visa dina nära och kära hur speciella de är

I vår webbshop kan du välja flera olika designer på presentkortet och skapa det med din egen text eller personliga foto.

För att få rabatten anger du rabattkoden "MUM2021" i kassan.

*Rabatten gäller endast beställningar görs i vår webbshop www.dortex.se från fredagen den 7 0:00 till söndagen den 9 maj 2021 23:59.

Professionella tvättrådsetiketter Basic nu i rPET

2019-12-05
Professionella tvättrådsetiketter Basic nu i rPET

Hållbarhet är ett viktigt ämne som blir mer och mer angeläget för varje dag. Även vi tar självklart hänsyn till en hållbar produktion och paketering. Redan nu packas och skickas våra etiketter i återvinningsbar biofilm.

Från och med nu producerar vi även våra professionella tvättrådsetiketter Basic i rPet. RPET är återvunnen polyester som i huvudsak är producerad av PET-flaskor och kan användas i form av polyestergarn för bland annat kläder.

Vi trycker våra tvättrådsetiketter basic i svart på vit och mjuk polyester-satin.

Du kan designa dem i vårt redigeringsverktyg med din egen logotyp och text. Du väljer själv lämpliga skötselsymboler för dina textilier i den lagstadgade ordningen och anger fibrernas sammansättning.

På detta sätt uppfyller du lagkraven med dina tvättrådsetiketter.

Corinera - Ny vågform i vår webbshop

2019-11-22
Corinera - Ny vågform i vår webbshop

Är våra ovala och runda former för tråkiga för dig?

Ta då en titt på vår nya vågform. Du kan välja den nya formen med vågiga kanter i redigeringsverktyget för alla Corinera-produkter samt justera storleken. Testa gärna nästa gång du ska designa dina egna lasergraverad etiketter och hängetiketter i redigeringsverktyget.

Designa dina etiketter ytterligare med olika motiv och textmöjligheter eller ladda upp din egen logga.

Etiketter i FloraPap metallic— nu med svart gravyr

2019-09-26
Etiketter i FloraPap metallic— nu med svart gravyr

De är rikare i kontrast och har en svart rygg. Från och med nu kan du få dina etiketter i FloraPap metallic i ett nytt utseende.

Mer läsbar logotyp och inskription

Subtilt är vackert, men lämpar sig inte för varje syfte. Särskilt på reflekterande material blir en gravyr med hög kontrast betydligt enklare att se.

Svart baksida särskilt snyggt

Lasergravering skapar små spår av puder på materialet, vilket inte alla gillar. Dessa är inte längre synliga på den svarta baksidan. Särskilt hängande etiketter vinner på detta.

myVIPs eventband för ditt bröllop!

2019-07-29
myVIPs eventband för ditt bröllop!

Bröllopssäsongen är i full blom. Oavsett som entréband eller som en souvenir för gästerna, får du med våra myVIP eventband en individuell accessoar för er stora dag. Du kan designa banden enligt dina egna önskemål och anpassa dem efter temat på ert bröllop.

I myVIPs redigeringsverktyg kan du välja mellan olika färger och motiv eller helt enkelt ladda upp ditt eget motiv under ”egen logotyp”.

Teckensnitt och färg kan också anpassas efter era önskemål.

Testa det själva och njut av era personliga eventband!

Även Corinera hängetiketter är perfekta för er stora dag, som dekoration på borden eller som gåvor till gästerna.

Vill du ha mer inspiration? Här hittar du fler tips för ert bröllop.

Exempel, färdiga designs och filmklipp

2019-06-19
Exempel, färdiga designs och filmklipp

Vet du precis vad du är ute efter eller önskar du förslag och idéer? På många ställen på vår hemsida hittar du bra inspiration för dina alldeles egna etiketter, hängen och band. Här är några exempel:

Utvalda kundbeställning:

I "skyltfönstret" kan du se vad andra kunder nyligen har beställt. Skulle du också vilja visa dina etiketter här? Välj då bara ”Jag skulle vilja visa mina etiketter i DORTEX skyltfönster” i slutet av beställningsprocessen.

Redan designade etiketter och band:

Genom att klicka på länken "bli inspirerad" i huvudmenyn kan du få en stor mängd olika exempel på redan designade etiketter och band. Om du tilltalas av en viss design kan du enkelt ta dig till redigeringsverktyget med ett klick. Där kan du göra önskade ändringar, välja antal och sedan lägga dem direkt i varukorgen.

Inspirerande filmklipp:

Hur ser etiketterna ut bakifrån? Hur fäster jag mina etiketter på ett hållbart och dekorativt sätt? På vår video-sida kan du hitta filmklipp för alla material som erbjuds med information om produktfunktioner och monteringsalternativ.

Detta kanske också intresserar dig:

På varje sida i vår webbshop visar vi dig produkter som vi tror skulle kunna intressera dig. Scrolla bara ner längst ner på sidan för att se dessa.

FloraPap - vårt internationella varumärke

2019-05-21
FloraPap - vårt internationella varumärke

Med våra Corinera-etiketter har vi sedan en tid tillbaka kunnat erbjuda dig ett veganskt alternativ till läder-etiketter. Förutom konstläder hittar du även SnapPap, en tålig blandning av cellulose och laser, i webbshoppen.

Nu fler färger och det internationella varumärket FloraPap®

Från och med nu hittar du även vårt internationella varumärke FloraPap® som vegansk material i alla språk i vår webbshop.

Välbekant kvalitet och materialsammansättning

Fyra olika färger finns tillgängliga i vår webbshop:

 • FloraPap brun
 • FloraPap guld
 • FloraPap silver
 • FloraPap svart i präglat utseende

Du kan nu se FloraPap i redigeringsverktyget och anpassa etiketterna med motiv, logotyper och text.

Glad alla hjärtans dag!

2019-01-23
Glad alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag är på ingång och för just denna dag har vi tagit fram en fantastisk presentidé i form av vänskapsarmband!

Med individuella färgval och detaljerade motiv, eller till och med ditt eget foto, kan du släppa loss din kreativitet när du designar ditt personliga myVIP-armband.

Hur fungerar det?

I myVIPs redigeringsverktyg kan du enkelt ladda upp ditt eget motiv under ”egen logotyp”. Teckensnitt och färg kan justeras efter dina egna idéer.

Testa själv och överraska dina nära och kära med en personlig gåva!

Ge enkelt bort personliga etiketter som presentkort

2018-12-19
Ge enkelt bort personliga etiketter som presentkort

Vårt julklappstips: Ge bort etiketter, hängen eller band med egen design!

I vår webbshop kan du enkelt skapa presentkort enligt dina idéer och skriva ut det hemma!

Du hittar presentkorten under ”övriga produkter".

Trendiga lappar för din egensydda huvtröja

2018-12-07
Trendiga lappar för din egensydda huvtröja

Färdig är huvtröjan sydd med kärlek. Men någonting saknas: de typiska lapparna, snörändarna och sömförstärkarna gjorda i konstläder och metall.

Från och med nu hittar du ett väldigt bra etikettset för huvtröjor i vår webbshop, designade av Hasibe Özaslan. Titta bara i vår 2Go-avdelning.

Vill du inte sy, sticka eller virka en hel huvtröja men kanske en sjalkrage i hoodie-stil? Det finns ett nytt set även för detta.

Vi ser fram emot att få se dina resultat. Känn dig fri att lägga upp dina bilder på Facebook, Instagram eller Pinterest. Länkarna till våra profiler hittar du längst ner här på sidan.

Happy Halloween! - med egendesignade hängen

2018-10-31
Happy Halloween! - med egendesignade hängen

Oavsett om de ska passa för halloween eller den annalkande julen gör sig våra Corinera-hängen bra både som dekoration och som etiketter för presenter.

Med individuellt skapad form och gravyr kan du skapa fantastiska hängen. Pumporna på vår halloween-bild är ett exempel.

Hur fungerar det?

Ladda upp den form du själv skapat som en fil under ”Form” i Corineras redigeringsverktyg. Den eventuella uppladdningen under ”egen logotyp" avgör sedan vilka delar av hänget som ska graveras.

Testa enkelt själv i redigeringsverktyget för lasegraverade etiketter och hängetiketter.

5 Euro i prisförmån för varannan

2018-10-01
5 Euro i prisförmån för varannan

Har du redan dina favoriter men skulle vilja testa ett nytt material eller din egen logotyp?

Använd då vår prisförmån på 5 euro! Om du beställer t.ex. Corinera, oavsett material, och även vill ha en annan Corinera-etikett, får du 5 euro rabatt på den andra produkten i din varukorg.

Detta gäller även Satinera, både enskilda etiketter och band, nylonetiketter och professionella tvättrådsetiketter.

Följande produkter kan beställas flera gånger med prisförmånen: