Företagsinformation

Adress: Dortex Werbung und Vertrieb mbH
Am Schlosspark 66
44357 Dortmund
GERMANY
Telefon: Telefonkontakt
E-post: info@dortex.se
Verkställande direktörer: Dipl.-Ing. Burkhard Dohmann, Peter Dohmann
Momsregistreringsnummer: DE124655806
Ansvarig för hemsidan: Dipl.-Ing. Burkhard Dohmann
Konto Tyskland:Volksbank Dortmund-Nordwest
BIC/SWIFT: GENODEM1DNW
IBAN: DE32 4406 0122 4023 0126 01
Konto Österrike:BAWAG P.S.K
BIC/SWIFT: BAWAATWW
IBAN: AT03 6000 0005 1005 7040
Konto Holland:Rabobank, Utrecht
BIC/SWIFT: RABONL2U
IBAN: NL17 RABO 0300 6434 89
Konto PayPal: paypal@dortex.com
Registreringsinformation: Dortmund commercial register, Tyskland, Reg. nor. HRB 7581
Registerade varumärken för DORTEX inom EU och Storbritannien: Dortex®, Cottonera®, Novinera®, Satinera®, Flexinera®, Corinera®, mix4kids®, Holland Label®, FloraPap®, myVIPs®

Ansvarsklausul:

Ansvar för innehåll

Innehållet på våra sidor har skapats med största omsorg. Vi ansvarar dock inte för att innehållet är exakt, fullständigt och aktuellt. Som tjänsteleverantör är vi i enlighet med § 7 punkt 1 i TMG (German Telemedia Act), ansvariga för innehållet på våra sidor och i enlighet med allmän lag. I enlighet med § § 8-10 TMG är vi som tjänsteleverantörer inte skyldiga att övervaka överförd eller sparad information från tredje part eller för att undersöka situationer som kan indikera olaglig verksamhet. Skyldigheten att ta bort eller blockera användningen av information i enlighet med allmänt tillämpliga lagar förblir opåverkade av detta. Ansvar är i detta fall endast möjligt från och med den tidpunkt då vi får vetskap om specifika lagöverträdelser. Om lagöverträdelser kommer till vår kännedom tar vi omedelbart bort beträffat innehåll.

Ansvar för länkar

Vår webbplats innehåller länkar till externa hemsidor från tredje part. Vi har inget inflytande över innehållet på sådana sidor. Av detta skäl kan vi inte ta ansvar för sådant innehåll från tredje part. Leverantören eller operatören av sidorna ansvarar för innehållet på respektive länkad sida. Sidorna kontrollerades för potentiella juridiska kränkningar vid tidpunkten för länkningen och vid det tillfället upptäcktes inget olagligt innehåll. Permanent övervakning av innehållet på länkade sidor är inte möjligt utan specifika indikationer med avseende på lagöverträdelser. Om sådana lagöverträdelser kommer till vår kännedom tar vi omedelbart bort beträffade länkar.

Upphovsrätt

Innehållet och verken på dessa sidor, som skapats av webboperatören, omfattas av tysk upphovsrätt. Distribution, modifiering, publicering och all typ av användning utöver upphovsrättens begränsningar kräver ett skriftligt godkännande av respektive upphovsrättsägare. Nedladdningar och kopior av denna sida är endast tillåtna för privat, icke-kommersiellt bruk. Om innehållet på denna sida inte skapades av operatören har upphovsrätten från tredje part beaktats. Sådant innehåll tillhör tredje part och kännetecknas som sådant. Om du upptäcker ett upphovsrättsintrång, ber vi dig att meddela oss om detta. Om ett sådant upphovsrättsintrång kommer till vår kännedom tar vi omedelbart bort beträffat innehåll.

Dataskydd

Vi vill uppmärksamma dig på att all dataöverföring via Internet (t.ex. i kommunikation via e-post) kan utgöra en säkerhetsrisk. Det är inte möjligt att garantera ett heltäckande skydd av data mot tredje part. Det är inte tillåtet för tredje part att använda de kontaktuppgifter som publiceras under företagsinformation för att skicka reklam och informationsmaterial. Webbplatsoperatören förbehåller sig rätten att vidta juridiska åtgärder i händelse av att icke-efterfrågad reklaminformation, till exempel i form av skräppost, skickas.

Mer information gällande vårt dataskydd finns i vår Integritetspolicy .