DORTEX Video
konfigurera nu
Holz

Poppelträ – graverade hangtags och hängetiketter

Förse dina produkter med din logga eller ett litet meddelande till dina kunder, t.ex. på en hängetikett av poppelträ. Det är ett elegant alternativ som du enkelt designar i vår konfigurator. Vi tillverkar dem åt dig från bara 1 styck.

Du väljer en form och önskade hål bland våra förslag och ser det färdiga resultatet direkt i förhandsvisningen. Vill du att trähängena ska ha en annan form? Inga problem! Du kan ladda upp en fil med den önskade formen som kontur och med eventuella hål och utsnitt i konfiguratorn. I nästa steg designar du de graverade ytorna och lägger till motiv och text. Alla designelement kan flyttas, spegelvändas och göras större eller mindre.

Det är enkelt att designa hangtags och presentetiketter i poppelträ med din egen logga, graverade motiv eller utsnitt i konfiguratorn.

Behöver du inspiration? Då kan du ta en titt bland våra mallar för trähängen. I konfiguratorn kan du anpassa mallarna efter dina behov och på så sätt få en helt individuell hangtag.

Vårt poppelträ

Vår plywood av poppelträ är 3 mm tjockt och limmat utan skadliga ämnen. Det lämpar sig för inomhusbruk. Trähängena av detta naturliga material får lätta flamspår under tillverkningen som ger dem ett högkvalitativt utseende med en rustik känsla.

Poppelträ håller formen särskilt väl och är därför perfekt för hållbara hangtags och presentetiketter och ger dina produkter ett extra exklusivt utseende. Poppelträ reagerar på yttre påverkan med synliga förändringar. Därför bör det inte tvättas eller strykas.

Trähängenas form, hål och utsnitt skärs med laser medan motiv och texter graveras. Därför uppstår lätta flamspår på kanterna och på graverade ytor.

Vårt poppelträ uppfyller kraven för OEKO-TEX® Standard 100 från miljöinstitutet i Bremen. Det motsvarar produktklass I (artiklar för bebisar och spädbarn). Du hittar mer information om våra certifieringar här.

Ett bra alternativ till poppelträ är vårt exklusiva bokträ. Det är något mörkare och har en finare ådring.

Individuell infästning

Du hittar snören, band, kedjor och andra fina tillbehör till dina hangtags i trä i kategorin tillbehör för hängetiketter och hängen. Du kan också lägga till dem direkt i konfiguratorn.

konfigurera nu

Bli inspirerad

Hängetikett i bokträ

Hängetikett i bokträ

Individuellt lasergraverade

Handgjord korktagg

Handgjord korktagg

Lasergraverade med text, motiv och utskuret hjärta, 1 stort hål för upphängning. Det är bara att anpassa den i konfiguratorn.

Hängetikett i poppelträ

Hängetikett i poppelträ

Individuellt lasergraverade

Hängetikett i bokträ

Hängetikett i bokträ

Individuellt lasergraverade