DORTEX Video
konfigurera nu
Holz

Bokträ – designa egna hangtags och trähängen

Designa individuella hängen i trä för att visa upp ditt namn eller din logga på ett fint och naturligt sätt. Det finns knappast ett elegantare alternativ för att märka och försköna dina produkter eller exklusiva presenter. Vår konfigurator ger dig många designmöjligheter. Oavsett vilken form du önskar kan vi tillverka den med hjälp av laser. Välj bland många olika former i konfiguratorn och infoga en lämplig layout för hålen. Du kan också ladda upp en fil med en egendesignad form. Om din design ska ha utsnitt eller hål bör de finnas med i filen du laddar upp. När du skapar en design med motiv, text och utsnitt kan du ta hjälp av förhandsvisningen i konfiguratorn. Du kan enkelt ändra storlek och position på alla designelement eller spegelvända dem.

Ta en titt på våra designmallar längre ner på den här sidan. Hittar du en passande mall? Du kan enkelt anpassa den efter egna önskemål i konfiguratorn.

Vårt bokträ

Vi använder 3 mm tjockt bokträ för att tillverka dina trähängen. Virket består av fem lager trä så att dina hangtags håller formen. De olika skikten har sammanfogats med ett lim som är fritt från skadliga ämnen. Det tåliga materialet kan användas på många olika sätt. Bokträ reagerar dock med synliga förändringar på yttre påverkan, särskilt av fukt, därför rekommenderas framförallt användning inomhus. Vi avråder från att tvätta dem i maskin och att stryka dem.

Trähängenas form, hål och utsnitt skärs med laser medan motiv och texter graveras. Därför uppstår lätta flamspår på kanterna och på graverade ytor.

Vårt bokträ uppfyller kraven för OEKO-TEX® Standard 100 från miljöinstitutet i Bremen. Det motsvarar produktklass I (artiklar för bebisar och spädbarn). Du hittar mer information om våra certifieringar här.

Som alternativ kan du också välja 3 mm tjockt poppelträ i konfiguratorn. Om du inte kan bestämma dig för ett träslag kan du testa båda varianterna och jämföra de färdiga resultaten i konfiguratorns förhandsvisning.

Individuell infästning

Till dina trähängen rekommenderar vi att du använder snören, band eller kedjor som tillbehör. Du hittar dessa i kategorin tillbehör för hangtags och hängen. Du kan också lägga till dem direkt i konfiguratorn.

konfigurera nu

Bli inspirerad

Namnskylt fotboll (trä)

Namnskylt fotboll (trä)

Personligt hänge i bokträ med graverat namn och fotbollssymbol, 23 mm brett, 40 mm högt med hål (4 mm)

Hjärtformat hängsmycke i trä

Hjärtformat hängsmycke i trä

Hänge i bokträ med handskrivet namn. Ändra bara namnet när du beställer.

Hängetikett i bokträ

Hängetikett i bokträ

Individuellt lasergraverade

Handgjord korktagg

Handgjord korktagg

Lasergraverade med text, motiv och utskuret hjärta, 1 stort hål för upphängning. Det är bara att anpassa den i konfiguratorn.

Hängetikett i poppelträ

Hängetikett i poppelträ

Individuellt lasergraverade

Hängetikett i bokträ

Hängetikett i bokträ

Individuellt lasergraverade