tryckt armband

myVIPs® - egendesignat armband för event, festivals eller som entréband

När du designar dina eventband kan du verkligen ge utlopp för din kreativitet! Oavsett om hur du väljer att designa dem med ovanliga färger, detaljerade motiv eller numrering är allt möjligt och går att beställa från 1 styck.

De individuellt tryckta tygarmbanden uppfyller de allra högsta kraven. De är tillverkade av högkvalitativ återvunnen dubbelsidig satin (100 % rPET) och är ljusäkta, slitstarka, hållbara samt går att tvätta i upp till 60°C. Låset till bandet gör att man undviker att det kan skickas vidare till andra. Med numrering på förfrågan kan eventarmbanden även användas som en säkerhetslösning för ditt evenemang.

Med ett egendesignat armband kommer varje gäst känna sig som en VIP och oavsett om det rör sig om en konsert, festival, fest eller ett bröllop.

Redigeringsverktyg

myVIPs® Tygarmband - exempel på användning

Eventband

Eventband

Tack vare det hudvänliga och robusta materialet är våra eventband i tyg perfekta för flerdagars-event, kongresser och möten. Med ett detaljerat tryck är festivalarmbanden även lämpliga för större mässor, kongresser och nöjesparker. De kan även designas personligt för exempelvis baler, möhippor eller svensexor .

Entréband

Entréband

Med tryckt numrering kan dina personligt designade tygarmband bli till VIP-band. Du kommer få ett lämpligt antal lås tillsammans med dina band. På så sätt är det nästan omöjligt för armbanden att tas av och på och byta ägare. Förresten: Varje inbjuden gäst uppskattar VIP-status även vid privata tillställningar som möhippor, baler, barnkalas eller bröllop.

Reklamband

Reklamband

Förbereder du ett företagsevent och vill bli ihågkommen av dina gäster? Tack vare de kvalitativa polyesterfiberna är våra satinband även lämpliga att trycka med detaljerade logotyper. Därmed är tygarmbanden ett bra alternativ till andra vanligt förekommande reklamföremål. De passar även för mindre event eller delad design: Beställning tillgänglig från 1 styck.

Bröllopsarmband

Bröllops­armband

Den vackraste dagen i livet ska inte bara finnas kvar i brudparets minne utan även hos gästerna. Våra vackra satinband är perfekta för särskilda tillfällen som detta och ger tillställningen det där lilla extra. Oavsett om armbanden pryds med text eller en bild av brudparet så går de inte märkbart förbi och blir en fin souvenir till alla gäster från er stora dag.

Detta kan också intressera dig
Personliga presentband
Personliga presentband

Designa ditt eget presentband. De kan tvättas i upp till 60° C, är ljusäkta och slitstarka – perfekta att fästa på handgjorda föremål.

Professionell märkning
Professionell märkning

Som företagare vill du kunna ge dina kunder relevant information! Här hittar du allt du behöver – oavsett om det är 1 eller 10 000 etiketter.

Namnskyltar
Namnskyltar

Med rätt tillbehör kan du enkelt göra dina egendesignade etiketter till namnskyltar. De är särskilt snygga i rostfritt stål, mässing och brons.

Etiketter med logga
Etiketter med logga

Ladda upp din egen design och skapa unika etiketter med din logga.