Flexinera tygetiketter

Flexinera® Professionella tygetiketter med din egen design

Kvalitativa vävda tygetiketter med vikning är idealiska för professionell märkning med din logotyp eller annat motiv. Vi väver din etikett i önskad storlek med upp till 6 stycken olika trådfärger. Välj helt enkelt den variant du önskar eller ladda upp din färdiga design direkt i redigeringsverktyget.

Du behöver bara välja färg, storlek och placering av din logotyp eller motiv och du är sedan klar att göra din beställning. Alla varianter går att beställa från 100 stycken. För produktionen av våra Flexinera-etiketter använder vi en hög procentandel garn gjord av återvunnen polyester (cirka 50 % rPET).

Precis som alla våra produkter är Flexinera-etiketterna tillverkade i Tyskland!

Redigeringsverktyg

Flexinera® - Skillnaderna

Ändveck höger och vänster

Ändveck höger och vänster

Flexinera tygetiketter med ändveck till höger och vänster är särskilt lämpliga att fästa inuti plagg, exempelvis på halslinningen. Med bara några få stygn fäster du enkelt dessa professionella etiketter på dina stickade eller virkade föremål.

Ändveck uppe och nere

Ändveck uppe och nere

Vill du fästa dina tygetiketter i porträttformat eller vika det över en kant? Detta är inga problem med våra Flexinera tygetiketter med ändveck upptill och nertill. Denna variant är perfekt att fästa på exempelvis mössor

Mittveck horisontellt

Mittveck horisontellt

Tygetiketter med mittveck är idealiskt att fästa i sömmar på kläder, exempelvis på sidan, i midjan eller i kragen. Detta ser både subtilt och professionellt ut på samma gång. Du kan välja olika placeringar för önskad text och/eller logotyp.

Mittveck vertikalt

Mittveck vertikalt

Passar en vertikal form dina produkter och designen på dina etiketter bättre? Inga problem! I linje med din design kan du välja mellan olika placeringar för önskad text och/eller logotyp.

Detta kan också intressera dig
Professionella tvättrådsetiketter
Professionella tvättrådsetiketter

Uppfylla textilmärkningskraven? Det är enkelt med våra professionella tvättrådsetiketter. Välj, utforma och beställ enkelt önskat material och kvantitet.

Storleksetiketter
Storleksetiketter

Liten storlek, stora fördelar: våra vävda storleksetiketter kommer var för sig och i olika serier. Extremt praktiskt!

Hängetiketter
Hängetiketter

Smarta och återanvändbara - hängetiketter i olika former och material.