Ge bort etiketter i present - Perfekt för kreativa människor

Ge bort etiketter i present - perfekt för kreativa personer

Det är ofta svårt att hitta den perfekta presenten till kreativa själar. Tyg till den som gillar att sy eller garn till stickaren är kanske inte helt originellt. Men vi finns här för dig! Alla som syr, stickar, broderar eller virkar kommer garanterat kunna hitta något användbart och uppskattat i vårt omfattande sortiment.

Så varför inte ge bort ett presentkort som kan användas för etiketter och allt annat i vårt sortiment? Precis som alla våra andra produkter kan presentkortet anpassas efter dina önskemål, så att de blir personliga och snygga. Du väljer själv vilket värde du vill att presentkortet ska ha och i redigeringsverktyget hittar du flera olika designer. Här kan du även lägga till ett meddelande till din vän och lägga till en bild som du själv laddar upp.

Redigeringsverktyg

Detta kan också intressera dig

Dörrskyltar

Dörrskyltar

Designa dörr- och namnskyltar med våra teckensnitt och motiv – eller genom att ladda upp en egen fil.

Personliga presentband

Personliga presentband

Designa ditt eget presentband. De kan tvättas i upp till 60° C, är ljusäkta och slitstarka – perfekta att fästa på handgjorda föremål.

Färdiga etiketter

Färdiga etiketter

Våra färdigdesignade etiketter är allt annat än tråkiga. Tillverkade i hög kvalitet och tillgängliga för omgående leverans. De kommer i praktiska set om 10 styck.

Självhäftande etiketter i papper

Självhäftande etiketter i papper

Mer än bara klassiska adresslappar - designa personliga pappersetiketter med t.ex. egen logotyp eller bild. Den optimala lösningen för brev och försändelser.