konfigurera nu
Växtbaserat läder

Kaktusläder för hållbara och veganska hangtags

Med egendesignade hangtags förser du dina produkter eller gåvor med ett personligt meddelande. Och det är inte bara texten, utan också designen och materialet, som skickar ett budskap. Prioriterar du hållbarhet, enkel hantering och ett stilfullt utseende? Då är vårt nya kaktusläder rätt material för dina hangtags. Det tillverkas av fikonkaktus och är särskilt optimerat för lasergravering vilket gör att till och med tunna och sirliga linjer och texter blir riktigt fina och tydliga.

Bland våra designmallar hittar du inspiration för att designa dina egna hängetiketter. I konfiguratorn kan du anpassa den valda mallen efter egna önskemål.

Vårt kaktusläder

Etiketterna i kaktusläder är slitstarka och kan maskintvättas i 40° C. Vårt kaktusläder är ett nytt och särskilt hållbart veganskt läder. Det tillverkas av bladen från kaktusar som växer i torra områden. Därför behöver de inte extra bevattning. De mogna kaktusbladen skördas, rengörs och soltorkas sedan i friska luften. En enda kaktusplanta kan användas för tillverkning av kaktusläder i upp till 8 år. Det växer nämligen ut nya blad på plantan efter skörden. Andra växtdelar blir till livsmedel. Kaktusar binder naturligt koldioxid. De bidrar också till att hålla jorden frisk där de odlas.

Baksidan av dina hängetiketter är krämfärgad. Materialet är ca 1,1 mm tjockt.

Du hittar fler veganska material i konfiguratorn. Mer om materialen FloraPap, kork och konstläder finns på våra materialsidor.

Individuell infästning

Passande tillbehör till dina hängen i kaktusläder finns bland våra tillbehör för hangtags och hängen. Du kan också välja ut och lägga till dem direkt i konfiguratorn.

konfigurera nu

Bli inspirerad

Hangtag i kaktusläder

Hangtag i kaktusläder

Lasergraverad med text och kaktusmotiv, 1 stort hål för upphängning. Justera helt enkelt i konfiguratorn.

Hangtag i kaktusläder

Hangtag i kaktusläder

Lasergraverad med text och motiv, 1 stort hål för upphängning. Justera helt enkelt i konfiguratorn.