DORTEX Video
konfigurera nu
Kunstleder

Designa dina egna hängetiketter i konstläder

Etiketter i konstläder är en elegant klassiker med sin kontrastrika gravyr. De gör sig särskilt bra som produkt- eller presentetiketter med logga och din egen design. När du har bestämt vilken form och storlek dina hangtags ska ha är det dags att välja hur hålen ska se ut och placeras. Vi tillverkar dem helt efter dina önskemål!

Hittar du inte vad du söker bland våra former? Då kan du designa en egen kontur och ladda upp den som form. Glöm inte att inkludera eventuella hål och utsnitt.

Sedan designar du dina hangtags i konstläder genom att lägga till motiv, text och utsnitt i vår konfigurator. Du kan också infoga din logga.

Låter det krångligt? Då kan du ta en titt på våra designförslag längre ner på den här sidan! Välj en etikett som du gillar och använd konfiguratorn för att anpassa den till dina önskemål.

Vårt konstläder

Består av 100 % polyuretan och är garanterat fritt från skadliga ämnen. Med ca 1 mm tjocklek, en mjuk känsla och en autentisk ytstruktur är det ett utmärkt veganskt alternativ till äkta läder. Konstlädret i brunt och grått har en svart baksida medan det vita, gräddvita, ljusblå och rosa konstlädret har en ljus baksida.

Hängetiketterna i konstläder lasergraveras, är slitstarka och kan maskintvättas i upp till 60° C. Om de tvättas ofta kan graveringen blekna. Se till så att du inte använder tvättmedel med aggressiva kemikalier. Särskilt moderna, mycket aggressiva tvåkomponentstvättmedel i flytande form kan skada konstlädrets yta något.

Hängetiketterna skärs till med laser och motiven lasergraveras. Kanterna och graverade ytor kan därför uppvisa lätta flamspår.

Har du svårt att bestämma dig för ett material? Pröva dig fram genom att välja olika material och titta på hur de ser ut i konfiguratorns förhandsvisning.

Vårt konstläder uppfyller kraven för OEKO-TEX® Standard 100 från miljöinstitutet i Bremen. Det motsvarar produktklass I (artiklar för bebisar och spädbarn). Du hittar mer information om våra certifieringar här..

Individuell infästning

Bland våra tillbehör för hängetiketter och hängen hittar du bland annat snören, kedjor och band som du kan använda för att fullända etikettens look.

konfigurera nu

Bli inspirerad

Hängetikett i konstläder, rosa

Hängetikett i konstläder, rosa

Individuellt lasergraverade