Designa Cottonera bomullsband

Designa Cottonera®-bomullsetiketter

Cottoneras vävda etiketter och namnband har många användningsområden. Allt från den traditionella tvättlappen till dina egna skapelser. De är alltid tvåfärgade och du kan beställa dem i önskad längd, välja om de ska gå att sy eller stryka fast samt mycket mer. Med vårt väldigt exakta redigeringsverktyg kommer dina färdigvävda etiketter att se ut precis som du föreställt dig när de levereras. Viss färgavvikelse kan förekomma beroende på skärminställning.

Bra att veta: Då alla Cottonera-etiketter består av 100 % bomull kan inte kanterna värmeförseglas. De behöver därmed fållas för att inte fransas. Vi lägger därför till extra bredd på båda sidor så att det finns utrymme för det och du slipper oroa dig. Om du inte vill ha några veck på vävda etiketterna kan du i stället välja etiketter av återvunnet polyestergarn, t.ex. Novinera vävda etiketter. Eftersom våra polyesteretiketter värmeförseglas fransar de inte upp sig.

Redigeringsverktyg

Cottonera® - Skillnaderna

Cottonera Basic

Cottonera Basic

Cottonera Basic vävda etiketter finns endast i bredden 10 mm med röd text på vit bakgrund. Detta är den oftast beställda varianten av våra bomullsetiketter och vi erbjuder den till ett särskilt lågt pris. Det finns endast ett typsnitt tillgängligt och inga motiv men du kan välja om du vill att de ska kunna strykas fast eller sys fast. Dessa används vanligtvis för namnmärkning av klädesplagg men de funkar även bra som retro-etiketter för handgjorda föremål.

Cottonera Classic

Cottonera Classic

Cottonera Classic är de perfekta etiketterna för nybörjaren som önskar märka sina handgjorda föremål på ett snyggt och prisvärt sätt. Vävstolen med skyttelteknik ger Cottonera Classic deras särskilt attraktiva struktur. Välj mellan bredderna 10 mm, 15 mm och 25 mm och mellan olika bakgrunder och textfärger samt om de ska kunna strykas eller sys fast. Du kan använda våra teckensnitt och motiv eller ladda upp din egen logotyp.

Cottonera Premium

Cottonera Premium

Cottonera Premium kombinerar modern vävteknologi med 100 % bomull. Vår topp-produkt i bomull vävs i bredderna 15 och 25 mm. Du kan välja mellan klara bakgrunds- och textfärger, använda våra typsnitt och motiv eller ladda upp din egen logotyp. Du kan klippa och vika dina etiketter på egen hand eller så kan vi göra det åt dig.

Detta kan också intressera dig

nameFIX

nameFIX

Vill du slippa sy? På bara några sekunder fästar du etiketterna med våra patenterade nameFIX.

Självhäftande etiketter i nylon

Självhäftande etiketter i nylon

Tål vatten och diskmaskin: Våra tåliga självhäftande etiketter i nylon för uppmärkning av saker till skolan, förskolan eller hemmet.

Presentetiketter

Presentetiketter

Smarta och återanvändbara - hängetiketter i olika former och material.

Vävda etiketter med logga

Vävda etiketter med logga

Ladda upp din egen design och skapa unika etiketter med logga.