Satinera

Hållbar Satinera® - tryckt etiketter eller satinband

Låt din kreativitet flöda fritt. För dina egna mönster med fritt antal färger, färggraderingar eller med fina detaljer, här passar våra tryckta SATINERA tygetiketter eller satinband tillverkade av hållbar rPET perfekt. Du kan till och med trycka ditt eget uppladdade foto på dem. Som högkvalitativa etiketter, presentband för speciella tillfällen eller som en del i ditt sömnadsprojekt - Satinera är elegant och ger dina skapelser det där lilla extra.

I konfiguratorn väljer du den produktvariant och höjd på etiketten som passar dig bäst. Behöver du extra sömsmån för att sy fast dina etiketter? Då finns det flera förslag att välja mellan.

Våra Satinera produkter är av mycket god kvalitet och klara de högsta kraven. Tygetiketterna och banden är tillverkade av högkvalitativ återvunnen polyestersatin (rPET), är ljusäkta, slitstaka, tål nötning och är tvättbara upp till 60° C.

Redigeringsverktyg

Satinera® - Skillnaderna

Individuella etiketter, 15 mm breda

Individuella etiketter, 15 mm breda

Satinera tygetiketter kan tillverkas från 1 styck. Med en bredd på 15 mm är de särskilt bra att använda som eleganta, skimrande etiketter för handgjorda produkter. Använd våra teckensnitt och motiv eller ladda upp din egen logotyp. Tygetiketterna är varmklippta vilket säkerställer att de inte fransar.

Individuella etiketter, 35 mm breda

Individuella etiketter, 35 mm breda

Satinera individuella etiketter med bredd 35 mm är särskilt passande att använda som kvalitativa tvättrådsetiketter att sy in i klädesplagg. Använd våra teckensnitt och motiv eller ladda upp din egen design eller logotyp. Förslutna ändar garanterar en ren bearbetning av tygetiketterna.

Oändligt band, 15 mm brett

Oändligt band, 15 mm brett

Oändligt mångsidighet på rulle i Satinera-kvalitet: Designa ditt eget presentband för speciella tillfällen eller skapa ett unikt dekorativt band att sy fast på dina handgjorda föremål. Ifylld text eller din uppladdade logotyp kommer att tryckas repetitivt utan mellanrum. Kan även användas som "Etikett på rulle"! För att förebygga de klippta kanterna från att fransa kan du förslagsvis använda vår Prym taggad sax.

Oändligt band, 35 mm brett

Oändligt band, 35 mm brett

Oavsett om det används som ett lyxigt presentband i en generös bredd med din egen design eller som tvättrådsetiketter på rulle: Inga mellanrum och inga klippmarkeringar som stör flödet i din egen design, på band som är upptill 100 m långa. Längden på din mönsterrapport kan bestämmas på millimetern. För att förebygga de klippta kanterna från att fransa kan du förslagsvis använda vår Prym taggad sax.

Detta kan också intressera dig

nameFIX

nameFIX

Vill du slippa sy? På bara några sekunder fästar du etiketterna med våra patenterade nameFIX.

Presentkort

Presentkort

Personliga presentkort på DORTEX etiketter – en perfekt present till kreativa födelsedagsbarn.

Färdiga etiketter

Färdiga etiketter

Våra färdigdesignade etiketter är allt annat än tråkiga. Tillverkade i hög kvalitet och tillgängliga för omgående leverans. De kommer i praktiska set om 10 styck.

Vävda etiketter med logga

Vävda etiketter med logga

Ladda upp din egen design och skapa unika etiketter med logga.