Designa eget självhäftande nylonklistermärken

Självhäftande etiketter i nylon - tåliga klistermärken som kan användas som namn- eller adressetiketter eller för QR-/EAN-koder

Våra självhäftande etiketter i nylon är designade för märkning av allt som kan utsättas för hög belastning. Använd dem på matlådor, vattenflaskor, verktyg och vilka andra tillhörigheter som helst. Etiketterna fäster väl och är både vatten- och diskmaskinståliga.

Designa etiketterna efter dina behov och önskemål. Du kan välja mellan motiv- och infoklistermärken. Vill du visa upp en text eller webbsida genom en QR-kod? Redigeringsverktyget för infoklistermärken innehåller en QR-generator för just detta. Om du behöver en streckkod på dina lappar får du hjälp av vår streckkodsgenerator. Om du fyller i en giltig EAN-kod kommer en EAN-13 att skapas. I annat fall skapas en Code 39. Streckkoder används med fördel vid exempelvis optimering av produkthantering.

Redigeringsverktyg

Nylonklistermärken - Varianter

Motivklistermärken

Motivklistermärken

Våra motivklistermärken finns tillgängliga med vit text (t.ex. namn) på blå eller grön bakgrund. Om du vill kan du också välja att använda något av våra motiv. Du kan använda olika typsnitt och storlekar på texten. När du beställer motivklistermärken kommer en tredjedel att vara mini-lappar på 6 x 38 mm och två tredjedelar kommer att vara stora lappar på 19 x 38 mm (se nedan för kvantiteter och prissättning). Det säkerställer att du alltid har en lämplig namnlapp för användning på förskolan, skolan och i hemmet.

Infoklistermärken

Infoklistermärken

Mer utrymme för information och, om så önskas, en QR- eller EAN-kod får du med våra infoklistermärken med röd eller blå text på vit bakgrund. De är 19 x 38 mm stora och har plats för upp till tre textrader. Du kan välja typsnitt och storlek på texten för varje enskild rad. Du kan skapa en QR-kod i vår generator som kan placeras till vänster, höger eller i mitten, enligt dina önskemål. Du kan kombinera koden med upp till tre rader text. Om du i stället behöver en EAN-kod får du också en extra rad för text som kan placeras antingen under eller över streckkoden.

Detta kan också intressera dig

Självhäftande etiketter i papper

Självhäftande etiketter i papper

Mer än bara klassiska adresslappar - designa personliga pappersetiketter med t.ex. egen logotyp eller bild. Den optimala lösningen för brev och försändelser.

Mix4kids

Mix4kids

Från pennor till matlådan: Med vårt etikettset kommer ingenting längre att tappas bort på skolan och förskolan.

Färdiga etiketter

Färdiga etiketter

Våra färdigdesignade etiketter är allt annat än tråkiga. Tillverkade i hög kvalitet och tillgängliga för omgående leverans. De kommer i praktiska set om 10 styck.

Namnlappar

Namnlappar

Färgglada, enkla, glittriga eller med din egen logotyp – att märka kläder har aldrig varit roligare än med våra namnband.