Färgade naturläderspill

Läder från tyska ungtjurar, garvat med naturliga mineraler och växter, fritt från farliga ämnen. Varierat antal bitar i olika färger och storlekar (totalt runt 1,2 m²), omkring 1,2 mm tjockt.

Tillgängligt för omgående leverans

Möjliga färger: grönt, petroleum, rött, grått och vitt

Artikelnummer 892

Naturläder av högsta kvalitet från tyska ungtjurar – Läderrester i olika färger

Letar du efter äkta läder av hög kvalitet för att göra dina egentillverkade föremål till något utöver det vanliga? Då har vi ett prisvärt alternativ för dig!

Lädret kommer från vår Corinera-produktion, för vilken vi bara använder rektangulära bitar. Det leder till läderspill (i grönt, petroleum, rött, grått och vitt) som vi erbjuder dig till ett riktigt bra pris. Lädret uppfyller självklart samma höga kvalitetskriterier som etiketterna. Det är ca 1,2 mm tjockt och garvat med naturliga mineraler och växter, vilket innebär att det är fritt från skadliga ämnen.

Eftersom lädret är 100 % naturligt reagerar det på yttre påverkan som sol och vatten. Med tiden utvecklas ett snyggt, använt utseende utan att kvaliteten försämras. Den använda looken ytterligare av det faktum att vi använder hela huden. Beroende på kroppsdelen som lädret stammar från varierar det i tjocklek, naturlig färg och yta. Det innebär att dina hemgjorda artiklar får ett särskilt dynamiskt utseende. Som alltid med naturläder kan det inte tvättas.

Våra läderrester lämpar sig för att sys fast, och beroende på storlek kan bitarna också användas för tillverkning av handväskor, plånböcker med mera, samt för applikation och olika typer av hantverk.

Detta kan också intressera dig

Hängetiketter

Hängetiketter

Smarta och återanvändbara - hängetiketter i olika former och material.

Presentkort

Presentkort

Personliga presentkort på DORTEX etiketter – en perfekt present till kreativa födelsedagsbarn.

Mix4kids

Mix4kids

Från pennor till matlådan: Med vårt etikettset kommer ingenting längre att tappas bort på skolan och förskolan.

Färdiga etiketter

Färdiga etiketter

Våra färdigdesignade etiketter är allt annat än tråkiga. Tillverkade i hög kvalitet och tillgängliga för omgående leverans. De kommer i praktiska set om 10 styck.